2024-06-16

Országos Képzési Jegyzék keresett felnőtt képzései

Az OKJ-s targoncavezető tanfolyam egy speciális képzés, amely lehetőséget nyújt az érdeklődőknek arra, hogy professzionális szinten elsajátítsák a targoncavezetés művészetét. A targoncák a modern ipar és logisztika egyik alapvető eszközei, és ezért a magasan képzett targoncavezetők nagyra értékeltek a munkaerőpiacon.

Az OKJ-s targoncavezető tanfolyam célja, hogy a résztvevőknek megfelelő elméleti és gyakorlati tudást adjon a targoncavezetésről. A OKJ-s targoncavezető tanfolyam során a hallgatók megismerik a különböző targoncatípusokat, megtanulják a biztonságos targoncavezetés alapelveit, és elsajátítják az irányítás és kezelés technikáit.

 

A OKJ-s targoncavezető tanfolyamot oktatási intézmények és szakképző központok szervezik, amelyek hivatalosan elismert OKJ-s képzést nyújtanak. Az OKJ (Országos Képzési Jegyzék) egy olyan rendszer Magyarországon, amely meghatározza és szabályozza a különböző képzéseket és tanfolyamokat. Az OKJ-s targoncavezető tanfolyam elvégzése után a résztvevők hivatalos OKJ-s bizonyítványt kapnak, amely igazolja a képességeiket és a megszerzett tudást.