2024-07-18
Adriana Lima

Adriana Lima

Új kihívások elé néz Adriana Lima

Vannak olyan személyek a világon, akik igazi ikonná váltak már eddig is mások szemében. Adriana Lima nem véletlenül sorolható ebbe a kategóriába. A híres brazil szupermodellre sokan lehetnek irigyek, hiszen szépségéhez és kitartáshoz semmilyen kétség nem fér. Valóságos üdvöskéje a sztárok világának, ami még sokáig fog tündökölni. Egészen 38 éves koráig volt a Victoria’s Secret csillaga és 2 gyermeke született közben. A bombahír pedig, hogy újabb gyermekáldás elé néz Adriana Lima. Legelőször párjával, Andre Lemmersel osztotta meg a remek hírt az újdonsült anyuka.

Ez új lépcsőfok a pár életében, ugyanis a 9 és 12 éves lurkók az előző házasságból jönnek. 40 éves kora ellenére, gond nélkül bevállalja a gyermekáldást Adriana Lima, ami igazából nagy boldogságforrás neki is. A rajongók szintén kitörő örömmel fogadták a hírt és szurkolnak a párnak. Mivel tapasztalt személyekről van szó, akik minden téren jártasak, legyen az családépítés vagy show business, így nem fog gondot jelenteni ez számukra és nagy reményekkel tekintetnek a jövőbe.

Mindenkinek fontos az egészség

A nyugatias életvitel a mindennapok részévé vált, ami bizonyos tekintetben kényelmet hozott magával, de ugyanakkor sok probléma alapjául szolgál. A colore.hu oldalon mélyebben elmerülhetünk ebben a témakörben, ami több alkategóriát rejt magában. A rendszeres mozgás hiánya és a nem megfelelő élelmiszerek fogyasztása komolyan kihat a mindennapi teljesítményre. A családalapításnak ugyanúgy fontos része, hogy odafigyeljünk magunkra, mert csak így lehetünk képesek helytállni a kihívásokkal szemben.

A colore.hu révén olyan kiváló gasztro-tanácsokkal gyarapodhatunk, amiket bátran bevihetünk a konyhába. A fittség ugyanis a táplálkozásnál kezdődik és csak kisebb hányadát jelenti a rendszeres mozgás, amit nem érdemes hanyagolni. A colore.hu receptötleti mentén bátran alakítsuk át az eddigi étkezési szokásainkat és törekedjünk arra, hogy minél táplálóbb élelmiszerekkel dolgozzunk! Ha okosan csináljuk, akkor az eredmény gyorsan érződni és látszani fog.