2024-07-18
casombie

Casombie – Csak az nyer, aki bátor!

Senki sem várhatja el azt az élettől, hogy úgy legyenek sikerei, hogy közben nem vállal semmilyen kockázatot, nem hoz áldozatokat, és nem bátorkodik kilépni a saját komfortzónájából. A Casombie oldallal való megismerkedésem rögösen indult, nem akartam egy új platformot kipróbálni, és hosszas habozás után jutottam el odáig, hogy bátorkodjak regisztrálni itt. Az oldal azonban egy igen pozitív csalódást okozott, örülök neki, hogy ajánlották nekem a Casombie oldalt, és hogy felmerészkedtem rá.

Nevetségesnek tűnhet, hiszen nincs szó semmi nagyon komolyról, de nekem a habozás ideje alatt ez nem is tűnt olyan viccesnek, vagy kicsi problémának. Ennek az egész herce-hurcának a folyamán azonban ráébredtem arra, hogy hihetetlenül bátortalan vagyok, és hogyha végül nem lettem volna nyitott arra, hogy megismerkedjek a Casombie szolgáltatásaival, akkor csomó mindenről lemaradtam volna emiatt a valamilyen korlátok között megrekedt hozzáállás miatt.


Ki kell próbálni új dolgokat!
Rájöttem, hogy az élet minden területén azok az emberek járnak a legjobban, akik merészek, bátrak, és nyitottak arra, hogy új dolgokat próbáljanak ki. Az új tapasztalatok lehetőséget adnak a tanulásra és a növekedésre. Kihívást jelenthetnek a meglévő készségeid és tudásod számára, kilökhetnek a komfortzónádból, és új felismerésekhez és megértésekhez vezethetnek önmagaddal és a körülötted lévő világgal kapcsolatban.

Az új dolgok kipróbálása gyakran azzal jár, hogy szembenézünk a félelmekkel, és legyőzzük azokat, különösen az ismeretlentől vagy a kudarctól való félelmet. Ezekkel a félelmekkel való szembenézés növelheti a rugalmasságot és az önbizalmat.
Soha nem tudhatod, hogy mit élvezel vagy miben lehetsz jó, amíg ki nem próbálod. Az új tevékenységek felfedezhetik a rejtett tehetségeket és szenvedélyeket, amelyek gazdagíthatják a szabadidős tevékenységeket vagy akár a karrierlehetőségeket is.