2024-07-11

Áremelkedés mindenhol

Az árak emelkedésével az élet is drágább lett. Ha ugyanazokat az élelmiszereket szeretnénk megvásárolni, mint eddig, akkor a boltban többet kell költenünk. Ha megtartjuk ugyanazokat a hobbikat, mint eddig, akkor nagy valószínűséggel az adott tevékenység is költségesebb lesz, mint korábban.

Éppen ezért ma már sokkal jobban megnézem mindennek az árát. Amikor energetikai tanúsítványra volt szükségem, akkor az első az volt, hogy megnéztem mennyibe kerül az energetikai tanúsítvány. A Ecoteam oldalán egyből választ is kaptam a kérdésemre.

A weboldalukon nagyon sok hasznos és fontos információt megtaláltam, amire csak kíváncsi voltam. Megtudtam, hogy mennyibe kerül az energetikai tanúsítvány, mi is ez pontosan, milyen fokozatai vannak, melyik számít jó besorolásnak, milyen esetekben kell ez a dokumentum és mi ennek a pontos folyamata.

Az energetikai tanúsítvány megmutatja, hogy mennyi energia szükséges a lakás/ ház fenntartásához. Ha a mérések alapján az jön ki, hogy az ingatlan a skála elején helyezkedik el, akkor kevés energia felhasználásával könnyen fenntartható. Ezt azért lehet fontos tudni, mert megmutatja, hogy az ingatlan rezsi költsége milyen lesz. Ha eladásra szánunk egy ingatlant, akkor erre a dokumentumra mindenképp szükségünk van. Ha jó energia osztályba sorolják az ingatlant, akkor magasabb áron is eladható, ellentétben azzal, ha gyengébb energia osztályú.

Mikor lehet még szükségünk energetikai tanúsítványra?

Ha olyan pályázatot szeretnénk benyújtani, amihez ezt is csatolni kell. Ilyenek lehetnek pl az ingatlannal kapcsolatos beruházások, napelem pályázatok stb.

Hogyan zajlik az energetikai tanúsítvány elkészítése az Ecoteam-nél?

Az első lépést neked kell megtenned azzal, hogy valamilyen formában felveszed a kapcsolatot velük. Ezt megteheted telefonon és a honlapon található űrlap kitöltésével is. Utóbbi esetben ők fognak telefonon felkeresni és megbeszélitek a legfontosabb dolgokat, illetve egyeztettek egy időpontot, amikor a helyszíni felmérést el tudják végezni.

Ezt követően a megadott időben kimennek a helyszínre és elvégzik a szükséges méréseket. Az adatokat továbbítják az irodába, ahol elkészítik a tanúsítványt. Ezt átadják a futárszolgálatnak és másnap már nálad is van.

Miért válaszd az Ecoteam-et?

Gyorsan dolgoznak ezért, ha sürgős a dolog, akkor keresd őket bizalommal. Akár 12-24 órán belül már a kezedben tarthatod az energetikai tanúsítványodat. Magyarország egész területén dolgoznak, ezért bárhol is élj az országban, kimennek hozzád, ez nem okoz számukra problémát.

A weboldalukon a korábbi ügyfeleik véleményi is elolvashatók. Ha kíváncsi vagy arra, hogy másoknak milyen tapasztalati voltak a céggel, akkor ezeknek a véleményeknek köszönhetően azt is megtudhatod, hogy mire számíthatsz, ha őket választod.

Szerintem, amit tőlük kaphatsz, az a megbízhatóság, gyors munka, precizitás és segítőkészség.  Ha bármivel kapcsolatban kérdésed merülne fel, akkor nagyon szívesen válaszolnak és segítenek neked. A megkeresésedtől egészen a tanúsítvány elkészüléséig azon vannak, hogy neked a legjobbat nyújtsák.

Amennyiben energetikai tanúsítványra van szükséged, akkor keresd az Ecoteam csapatát! Ha ingatlan eladáshoz vagy pályázat benyújtásához van szükséged ilyen dokumentumra és már nincs időd heteket vagy hónapokat várnod rá, akkor az Ecoteam segít neked.

Mint láthattad a tanúsítvány elkészítése nem kéne, hogy egy hosszú folyamat legyen, sok helyen mégis tovább tart pár napnál.  Az Ecoteam-nél a gyorsasággal a minőség nem sérül, hiszen nagy szakmai tapasztalattal és tudással rendelkeznek, aminek a birtokában már tudnak gyorsan, hatékonyan és pontosan dolgozni.

Ha szívesen megbíznál egy ilyen csapatot a tanúsítványod elkészítésével, akkor telefonon vagy a honlapon keresztül fel tudod venni velük a kapcsolatot.